Известие

Collapse
No announcement yet.

носачи 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Birth вече не се предлагат, щото са пълно менте. Може да питаш в ахм ауто. Като най-добри от техните носачи се явяват Окап, но не зная какви са отзивите за тях. Същата марка павят носачи за Мазерати и Ламборгини, това се вижда от каталога им. Даже правели части за първоначално вграждане.
    2014: Deutschland über alles

Comment

Тя марката може и да е добра но съм почти сигурен че тези части носачи се правят в някоя нелегална работилница в Турция набиват им щампи и ги продават навсякъде в Европа даже и в Италия така че и от там да го вземеш не е гаранция че е оригинал. А аз съм купувал оригинални части с кутийка с номер и така нататък поръчвам ги по номер от програмата но това което идва не отговаря като изработка и качество на името си.
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
        Защо? Не си лии довелен от Мууг?! М/у другото цената за тези носачи в БГ е силно раздута. На мен ми го предлагаха от няколко места за точно 363 лв./бр. и накрая го взех за 265. Това е за левия, десния е уж ТРВ от Ал. Ауто за 208лв. Ще видим кой ше издържи повече.
        Мда, и на мен ми е интересно тези от Ал. Ауто колко ще издържат. Иначе Moog аз го намерих за 300лв от вносител с отстъпка, иначе цената беше опоменатата горе. Наистина доста раздута работа. Не мога да кажа дали съм доволен или не, минал съм 1000км. Не се е разтропал още. Следващите ще са оригинални...
        Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
        ALFA- Always Looking For Assistance

Comment

Febi къде предлагат и колко пари са, някой има ли информация? Защото следващите ми мисля да са такива
          156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
            Тя марката може и да е добра но съм почти сигурен че тези части носачи се правят в някоя нелегална работилница в Турция набиват им щампи и ги продават навсякъде в Европа даже и в Италия така че и от там да го вземеш не е гаранция че е оригинал. А аз съм купувал оригинални части с кутийка с номер и така нататък поръчвам ги по номер от програмата но това което идва не отговаря като изработка и качество на името си.
            Това могат да го правят пакетировъчните фирми, тези които имат само търговска марка, но производителя, трябва да му работи техниката, иначе - загива!
            TRW, Lemforder и OCAP са трите най-големи производители на окачване в света!
            ALFA 147 1.9JTD 16v -

Comment

...а защо никой не казва нищо за рециклирането?
              Не е ли най тънкият вариянт?
              ...I ain't talkin' bout Playboy
              'Cause silicone parts are made for toys...

Alfa 156 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от ChinaLord Покажи съобщение
                ...а защо никой не казва нищо за рециклирането?
                Не е ли най тънкият вариянт?
                Кое ще рециклираш тампони ли и колко време ще изкарат ако е повече от 10к км черпя бира.
                156 1,8 ТS 99
                Nissan Murano 2005

Comment

А например ОКАП носач НОВ колко км издържа? Има разлика и къде ще се кара...10 000км по магистрала или 10 000 в София...
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Пред нас е като в Кербала и каквито и носачи да взема имам чувството, че 10 000 км ще им е маха на ползване
                    156 1.8 TS

Comment

абсолютно...То тия коли не са ги мислили за световния офроуд шампионат.....
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

пичове смених преди 3 месеца единия горен носач с ocap и съм мн доволен,няма тракане или друго,но за долни ако се наложи да сменям слагам febi, но засега се държат се!
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
                          Febi къде предлагат и колко пари са, някой има ли информация? Защото следващите ми мисля да са такива
                          ами предлагат се в моята тема в раздела продава
                          Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                          Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                          Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                          Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                          Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

аз съм с долни носачи на moog вече 20 000 км не са се разтропали и се държат мн стегнато!а дупките в които карам са ужасни!вземах ги по 300 лв единия преди няколко дни смених и горните 160 лв пак същата марка до тук съм доволен от нея!но всеки си решава какво ще сложи!!!!
                            alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

За нищо на света не слагайте Birth. Евтини са, но след 4-5000 км. пак ще ги смените. Наистина си заслужава да вложите малко повече пари за Моог, но забравяте да се занимавате с по-нататъшни ремонти поне по носачите.
                              Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                              EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                              EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
                                аз съм с долни носачи на moog вече 20 000 км не са се разтропали и се държат мн стегнато!а дупките в които карам са ужасни!вземах ги по 300 лв единия преди няколко дни смених и горните 160 лв пак същата марка до тук съм доволен от нея!но всеки си решава какво ще сложи!!!!
                                Колега, Moog как ти го продадоха: пакетиран в пликче или в картонена кутия? Цена от 160лв е малко височка, но Moog са общо взето на цените на оригналните носачи в АутоИталия. Там долния беше 420лв, а горния - 160 някъде. Та и аз се чудя: да сложа ли и горните Moog, долните са ми такива, или да взема оригинални... Въобще някой ако е слагал от тези купени за "оригинални" от Аутоиталия, Т&Н Ауто или някой друг, моля нека сподели впечатления...
                                Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
                                ALFA- Always Looking For Assistance

Comment

Working...
                                X