Birth вече не се предлагат, щото са пълно менте. Може да питаш в ахм ауто. Като най-добри от техните носачи се явяват Окап, но не зная какви са отзивите за тях. Същата марка павят носачи за Мазерати и Ламборгини, това се вижда от каталога им. Даже правели части за първоначално вграждане.
Известие
Collapse
No announcement yet.
носачи 156-ца
Collapse
X
-
Тя марката може и да е добра но съм почти сигурен че тези части носачи се правят в някоя нелегална работилница в Турция набиват им щампи и ги продават навсякъде в Европа даже и в Италия така че и от там да го вземеш не е гаранция че е оригинал. А аз съм купувал оригинални части с кутийка с номер и така нататък поръчвам ги по номер от програмата но това което идва не отговаря като изработка и качество на името си.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеЗащо? Не си лии довелен от Мууг?! М/у другото цената за тези носачи в БГ е силно раздута. На мен ми го предлагаха от няколко места за точно 363 лв./бр. и накрая го взех за 265. Това е за левия, десния е уж ТРВ от Ал. Ауто за 208лв. Ще видим кой ше издържи повече.Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
ALFA- Always Looking For Assistance
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеТя марката може и да е добра но съм почти сигурен че тези части носачи се правят в някоя нелегална работилница в Турция набиват им щампи и ги продават навсякъде в Европа даже и в Италия така че и от там да го вземеш не е гаранция че е оригинал. А аз съм купувал оригинални части с кутийка с номер и така нататък поръчвам ги по номер от програмата но това което идва не отговаря като изработка и качество на името си.
TRW, Lemforder и OCAP са трите най-големи производители на окачване в света!ALFA 147 1.9JTD 16v -
Comment
-
Първоначално публикувано от ChinaLord Покажи съобщение...а защо никой не казва нищо за рециклирането?
Не е ли най тънкият вариянт?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщениеFebi къде предлагат и колко пари са, някой има ли информация? Защото следващите ми мисля да са такиваHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
аз съм с долни носачи на moog вече 20 000 км не са се разтропали и се държат мн стегнато!а дупките в които карам са ужасни!вземах ги по 300 лв единия преди няколко дни смених и горните 160 лв пак същата марка до тук съм доволен от нея!но всеки си решава какво ще сложи!!!!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
За нищо на света не слагайте Birth. Евтини са, но след 4-5000 км. пак ще ги смените. Наистина си заслужава да вложите малко повече пари за Моог, но забравяте да се занимавате с по-нататъшни ремонти поне по носачите.Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениеаз съм с долни носачи на moog вече 20 000 км не са се разтропали и се държат мн стегнато!а дупките в които карам са ужасни!вземах ги по 300 лв единия преди няколко дни смених и горните 160 лв пак същата марка до тук съм доволен от нея!но всеки си решава какво ще сложи!!!!Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
ALFA- Always Looking For Assistance
Comment
Comment